Евтини билети

Известни ресторанти в Ню Йорк

Ресторанти в Ню ЙоркАко на вече издадените ви самолетни билети дестинацията е Ню Йорк, в никакъв случай не пропускайте да посетите някои от ресторантите, които ви представяме. И понеже тук става въпрос за философия и изтънченост, започваме с един от много изисканите ресторанти в „Голямата ябълка“, който с годините става все по-популярен сред поклонниците на добрия вкус.

Per Se: Per Se, е място открито през 2004 г. с прекрасно меню и истински разнообразен избор от ароматни вина от световна класа. Най-доброто нещо, което си струва да опитате в изискания „Per Se“ е деветстепенно меню, с което ще имате шанса да се насладите на най-добрите вкусови емоции, които някога сте изпитвали. Ресторантът е класически пример за съвършенство във вкуса, което Томас Келер и неговият екип са постигнали през годините. С всяка лъжица, вкусът сякаш ви отвежда към удивителните гурме усещания на някой регион във Франция.

Клуб 21: Клубът се намира в околностите на Бродуей и в центъра на Манхатън. Клуб 21 всъщност се състои от два ресторанта, а именно „Bar room“ и „upstairs at 21“. Към него има и още две приятни добавки – винарска изба и коктейл бар.

Историята на клуба датира още от стари времена. Казват, че специално „upstairs at 21“ е идеалното място, където да направите предложение за брак. Дали заради изключително вкусните и майсторски приготвени ястия, или заради безупречния си интериор, залата на заведението е видяла не едно и две обяснения в любов.

Механа Gramercy: В периода след Първата световна война, местните механи в Ню Йорк бавно започват една по една да изчезват. Замирането им се дължи на появата на бързо разрастващите се вериги за бързо хранене. Механа „Gramercy“ е прекрасно връщане към концепцията на т.нар. бавно хранене, къде храната се приготвя от сърцати готвачи, а не е плод на химически формули и добре разработен хранителен конвейер. Това място се гордее със своето автентично меню, с американски привкус, както и с богатата си винена листа. Отделните помещения са декорирани в стар стил. Главният готвач в кухнята на Механа „Gramercy“ е Майк Антъни, чийто екип от помощник готвачи, със сърце всяка вечер приготвя топла и удивително вкусна храна за посетителите на механата.