Евтини билети

Няколко шопинг дестинации

Ню ЙоркВремето се затопли и притегателната сила на едни от най-добрите световни дестинации става все по-осезаема. Най-добрите точки за посещение са онези, които освен че се нуждаят от дни обхождане, имат нужда и от специална програма около тях. Така че потърсете самолетни билети до някоя от тях, като след това мило облечете начинанието си с етикет „семейна ваканция“. В крайна сметка въпросът не е само в пазаруването и обикалянето на молове, то винаги трябва да е съпроводено и с разглеждането на някоя друга забележителност, ако остане време.

Ню Йорк

Когато става дума за пазаруване няма как да не започнем изброяването на подходящи дестинации за това с Ню Йорк. Това е наистина най-добрата. Тук буквално всеки може да намери всичко. Освен това пазаруването е съпроводено с разглеждане на легендарната архитектура на града и посещение на магазини на световноизвестни марки и дизайнери. Ако искате най-доброто не бива да пропускате Macy’s, Bloomingdale’s и Saks. Също толкова страхотни са и магазините, които ще намерите на Медисън авеню, в това число Tiffany & Co, Ralph Lauren и Jimmy Choo. Градът гъмжи и от бутици, на които непременно трябва да обърнете внимание.

Лондон

Със сигурност една от най-предпочитаните шопинг дестинации в Европа, Лондон е много разнообразно и привлекателно място. Открийте всичко, от което имате нужда, за да се чувствате доволни от покупките си. Разходете се из улица Оксфорд или по улица Бонд. Тук е рай за всички купувачи. Но още по-приятно е на пазара Камден, където ще намерите какво ли не. Това е мястото, на което лондончани търсят разни стари хубави неща, стари плочи и други излезли от широка употреба работи. Този пазар със сигурност няма да навреди на бюджета ви, стига да не прекалявате с пазаруването.

Париж

Модната столица на света няма как да не присъства в списъка с шопинг дестинации. В този град пазаруването е уникално преживяване. Зоните, към които трябва да се насочите, са разбира се булеварда Шан-з-Елизе, магазините Galeries Lafayette и Printemps, както и района на Лувъра и градините на Тюйлери.